Ποιοί Είμαστε

mariz-storeTo εργαστήριο ζαχαροπλαστικής-catering “Mariz” δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2012 από τους αδερφούς Γιώργο και Ανδρέα Γιακουμέλο. Ονομάστηκε έτσι από τη σπάτουλα “maryse”, η οποία χρησιμοποιείται για την ανάδευση της αγαπημένης μας σοκολάτας.

Χαρακτηριστικό του Mariz Patisserie είναι η ανοιχτή κουζίνα του που επιτρέπει στον κόσμο να είναι αυτόπτης μάρτυρας της δημιουργίας ενός γλυκού και να ξέρει ότι αυτό που επιλέγει έχει αληθινή και αυθεντική γεύση, είναι φρέσκο και ποιοτικό.

Υπάρχουν, επίσης, γλυκά που δε θα βρει κανείς στη βιτρίνα του Mariz Patisserie όπως για παράδειγμα το λαχταριστό μιλφέιγ που φτιάχνεται εκείνη την ώρα ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φρέσκο και τραγανό ή η αέρινη πάβλοβα. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα γλυκά όπως το προφιτερόλ και οι τάρτες.

Στο Mariz Patisserie στον Χολαργό θα βρείτε τον πιο απολαυστικό μπουφέ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων. Δοκιμάστε απαραιτήτως τη φημισμένη μας μους σοκολάτα, τα λαχταριστά μπολς με κρέμα και φράουλες, τα γλυκά ταψιού καθώς και τα σοκολατάκια μας, τα οποία θα εντυπωσιάσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

mous.pngΤα δύο αδέρφια που βρίσκονται πίσω από το Mariz Patisserie, ο Γιώργος και Ανδρέας Γιακουμέλος έχουν μεγαλώσει κυριολεκτικά μέσα στον γλυκό κόσμο της ζαχαροπλαστικής, μιας και ο πατέρας τους διέθετε κι εκείνος ζαχαροπλαστείο, το “Αθηναία” στην Κυψέλη από το 1967.

Αργότερα ο Γιώργος Γιακουμέλος σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων ενώ ο Ανδρέας ζαχαροπλαστική. Οι γνώσεις τους ενώθηκαν και με κοινό άξονα την εμπειρία που είχαν από τον πατέρα τους, δημιούργησαν στον Χολαργό, στην οδό Αναστάσεως 123, το Mariz Patisserie.

Με αρωγούς, λοιπόν, την εμπειρία, τις σπουδές αλλά κυρίως το μεράκι και την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική δημιουργούν καθημερινά, μοναδικά γλυκά που συνδυάζουν την αίγλη της παλαιάς με τη φρεσκάδα της νέας ζαχαροπλαστικής. Η μεγάλη ποικιλία και η διασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και τα γούστα. Άλλωστε, η ευχαρίστησή σας είναι και δική μας!